Over meldingen/notificaties

Bij het voor het eerst bezoeken van deze website is het mogelijk dat je webbrowser vraagt of je meldingen (notificaties/notifications) wilt toestaan. Als je hier "nee" op zegt gebeurt er uiteraard verder niks.

Als je meldingen wel toestaat dan kan de website een melding op je computer genereren als een tocht afgelast is of juist definitief doorgaat. Die melding krijg je ook te zien als je met een ander programma of een ander tabblad van je webbrowser bezig bent. Wel moet skatekalender.com in je browser open blijven staan, als je de site verlaat komen meldingen niet door.

Ook als je geen meldingen toestaat of een systeem gebruikt dat geen meldingen toestaat (zoals de browser op een telefoon) dan laadt de site zichzelf opnieuw iedere 15 minuten. Als in die 15 minuten bekend wordt dat een tocht doorgaat of afgelast is dan zie je dit in de lijst van tochten en wordt er wanneer mogelijk/toegestaan een melding gegenereerd.

Als je dus wilt weten of een tocht doorgaat kan je skatekalender.com in de achtergrond open laten staan en krijg je vanzelf de melding. (Tenzij je op de pagina "heel 2024" zit.)

Let wel op dat met name kleinere tochten niet altijd laten weten of de tocht wel of niet doorgaat, en we kunnen ook niet garanderen dat we altijd de site kunnen bijwerken met de informatie dat een tocht wel of niet doorgaat.

Als je hebt aangegeven dat je geen meldingen wilt maar je wilt ze nu toch, zie dan hier voor als je Safari als je webbrowser gebruikt, hier als je Chrome gebruikt en hier als je Firefox gebruikt. Haal skatekalender.com uit de lijst en de volgende keer krijg je dan weer de vraag of je meldingen wilt toestaan. Internet Explorer ondersteunt op dit moment geen meldingen.

En wat, geen cookiemeldingen? Dat klopt, deze website gebruikt geen cookies.